Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Ekvitermní regulátor topných okruhů VST-431N

Naše cena bez DPH:
3.864 Kč
Naše cena s DPH:
4.676 Kč
Množství:
0
3.864 Kč
ks

Popis výrobku

Ekvitermní regulátor VST-431N

Regulátor je určen k obsluze směšovacího ventilu (troj nebo čtyřcestného) s možností připojení přídavného čerpadla ventilu. Dodatečně může tento regulátor spolupracovat se dvěma moduly VST-61, což umožní ovládat celkově tři směšovací ventily.
Regulátor je vybaven ekvitermní regulací (ovládání podle venkovní teploty), týdenní regulací a může spolupracovat také s pokojovým regulátorem.

Další předností tohoto zařízení je hlídání teploty vratné vody (zpátečky kotle), která plní funkci ochrany proti varu vody v krátkém oběhu kotle nebo proti příliš nízké teplotě  vody vracející se do kotle.

Princip činnosti
Princip činnosti regulátoru servopohonu směšovacího ventilu spočívá v míchání vstupní oběhové vody s vodou, která se vrací z oběhu topení, s cílem nastavení požadované teploty a jejího udržování po celou dobu na stejné úrovni.
Oběhové čerpadlo zapojené ke každému ventilu má za úkol pomáhat při rozvádění vody v topném okruhu, která není založená na gravitačním oběhu (samotížce). Čerpadlo musí být  namontováno za směšovacím ventilem, zatímco čidlo teploty musí být umístěno za ventilem i za čerpadlem, aby byla kontrola teploty na výstupu z ventilu co nejpřesnější.

POZOR!
Jestliže řídící regulátor ventilu pracuje současně ve společném oběhu s regulátorem kotle, potom se čerpadlo připojí k regulátoru kotle (výstup čerpadla z regulátoru VST-431N zůstane bez připojení).

Regulátor je dodávan s kompletní kabeláží včetně všech čidel.
 

 Schéma zapojení:

Ekvitermní regulátor

 

Ostatní fotografie k produktu

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz

 
 
 
=====================
VOTONA s.r.o. - ekatalog.czKotle a kotelny - ekatalog.cz
Google+